Afspraken – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman – EASTEREIN

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman

Welkom bij Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hoepman. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Vanaf 1 september wijzigt ons herhaalmedicatiebeleid. Vandaag bestelde medicatie voor 17.00 uur kunt u  over 2 werkdagen na 15.30 uur ophalen.

Wij zijn op zoek naar een naar een huisarts. Interesse? Klik hier

Helaas gaat Joke Jaspers - Dijkstra, praktijkondersteuner, onze praktijk verlaten. Zij wordt per 1 maart 2022 opgevolgd door Marjolein Schaap.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman
van Eijsingaleane 10 8734 GC EASTEREIN

Afspraken

Spreekuur Huisarts

Het spreekuur van uw huisarts is uitsluitend volgens afspraak. U kunt hiervoor tussen 8.00 en 10.00 uur bellen.

Voor het maken van een goede planning is het belangrijk dat de assistente u vraagt naar de reden van uw bezoek. De assistente reserveert in principe 10 minuten voor een consult. Als u meer tijd nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld bij meerdere klachten of een lang gesprek, dan kunt u dit van tevoren alvast aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Visite Aanvragen

Wij stellen het op prijs dat u zelf naar het spreekuur komt. In de praktijk hebben wij betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen om een visite aan te vragen.

Avondspreekuur

Wij hebben elke dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 een avondspreekuur. Dit spreekuur is uitsluitend op afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistente tussen 8.00 en 10.00 uur.

Telefonisch Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is tussen 13.00 en 13.30. Wanneer u telefonisch overleg met de huisarts wenst kunt u hier terecht met vragen over uitslagen, verwijzingen, etc. U kunt natuurlijk ook via de email u vragen stellen, klik op: Contact.

SOA onderzoek aanvragen?

Wilt u een SOA onderzoek laten uitvoeren? Vul dan alvast de vragenlijst in en neem deze mee naar het spreekuur. Klik hier voor de vragenlijst.

Spreekuur Praktijkondersteuners

Wij hebben drie praktijkondersteuners, één voor lichamelijke en twee voor geestelijke gezondheidszorg, volwassenen en jeugd. Voor een afspraak op één van hun spreekuren kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen met de assistente.

Praktijkassistentes

De assistentes zijn nauw betrokken bij het werk in de praktijk. Vaak kunnen de assistentes uw vragen direct beantwoorden en kunnen zij u advies geven, hier zijn ze voor opgeleid. In andere gevallen verwijzen zij u door naar de huisarts.

Daarnaast zijn de assistentes ook opgeleid om een aantal medische handelingen te verrichten, zoals het verbinden van wonden, bloedafname (tijdelijk niet i.v.m. Corona), het verwijderen van hechtingen, het geven van injecties, het behandelen van wratten, urine- onderzoek, bloeddrukcontrole, oren uitspuiten en het maken van uitstrijkjes. Hier zijn bepaalde tijden voor ingepland, waarvoor u een afspraak kunt maken tussen 8.00 en 10.00 uur.