Apotheek – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman – EASTEREIN

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman

Welkom bij Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hoepman. Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarnaast voldoet de praktijk aan de verplichtingen van de privacywet AVG.

Wij zijn op zoek naar een collega-huisarts. Interesse? Klik hier

Van 18 tot en met 29 juli is dokter Hoepman met vakantie. Naast dokter Smit zal het echtpaar dokter Majid en Broekzitter de praktijk in de vakantie waarnemen.

 

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hoepman
van Eijsingaleane 10 8734 GC EASTEREIN

Apotheek

De praktijk heeft een eigen apotheek. De apotheek is SEMH en Lloyds gecertificeerd. Onze apotheek heeft de meest gangbare medicijnen op voorraad. Medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven, kunt u vaak direct mee krijgen. Soms gebeurt het dat er op een bepaald medicijn een langere levertijd zit. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Medicatie besteld vóór 16.00 uur kunt u na 2 werkdagen tussen 15.30 en 16.30 uur komen afhalen. Op woensdag wordt er geen medicatie geleverd door onze groothandel.

Wanneer besteld Vanaf wanneer aanwezig op de praktijk voor ophalen of bezorging
Maandag voor 16 uur Donderdagmiddag vanaf 15.30 uur
Dinsdag voor 16 uur Donderdagmiddag vanaf 15.30 uur
Woensdag voor 16 uur Vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur
Donderdag voor 16 uur Maandagmiddag vanaf 15.30 uur
Vrijdag voor 16 uur Dinsdagmiddag vanaf 15.30 uur
Weekend Woensdag vanaf 15.30 uur

Bestellen van medicijnen

Om de telefonische bereikbaarheid te vergroten geven wij de voorkeur aan het bestellen via de website. U kunt op de volgende manieren bestellen:

  • In het menu via tabblad Apotheek, optie Herhaalrecepten;
  • Via de Patiëntomgeving (rechts boven);
  • Via de receptenlijn 0515-331488 (keuze 2).

Hiernaast blijft het uiteraard mogelijk uw medicijnen bij de assistente te bestellen.

Bezorging

Met ingang van de zomervakantie (start 12 juli) wordt alleen nog in geval van noodzaak bezorgd. Zoals ook gebruikelijk was vóór Corona. Geeft u dit a.u.b. aan bij uw bestelling.

Kluisjes

U kunt gebruik maken van onze kluisjes waardoor u op ieder gewenst tijdstip uw medicatie kunt ophalen. Voor medicatie uit de koelkast geldt dit helaas niet. Wilt u hier gebruik van maken? Informeer bij de apothekersassistente.

Hulpmiddelen 2021

Het kan zijn dat u een brief heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar over de levering van hulpmiddelen zoals diabetes materiaal, incontinentie materiaal, verbandmiddelen en drinkvoeding. U zou deze materialen niet meer via onze praktijk kunnen krijgen maar alleen via een medische speciaalzaak. Onze praktijk zal vanaf 1 januari 2021 samenwerken met de Friese Hulpmiddelenwinkel, die speciaal door apotheekhoudende huisartsen is opgericht. U hoeft voorlopig niets te doen, en u hoeft zich niet bij de medische speciaalzaak aan te melden. Wij zullen u tijdig informeren over de wijzigingen  en zullen ervoor zorgen dat uw hulpmiddelen geleverd zullen worden.

Heeft u vragen over medicijnen?

U kunt de apothekersassistente bellen op 0515-331488 (keuze 3) of u kunt ons mailen op apotheek@huisartseasterein.nl